Czine & Wagner Kft.

Több éve töretlen sikerekkel működik sokrétű vállalkozásunk, mely  tevékenységi körének folyamatos szélesítésével mára már teljes körű gépi földmunka végzésével, bontási munkálatok kivitelezésével, valamint a hulladékgazdálkodás területén is komplex szolgáltatásokkal áll megrendelő partnereink rendelkezésére. A Czine & Wagner Kft. munkatársai nagy tapasztalattal bíró szakképzett gépkezelők, építőipari szakmunkások.

Az építési munkálatok a környezet állapotának megbontásával járnak. Az építkezés időszaka alatt pl. a földmunka, megváltoztathatja a felszín alatti vizek mozgását, az aljnövények kiirtásához is vezethet, az élőállatok lakhelyének megszűnése is bekövetkezhet. A munkagépek működése pedig zaj és légszennyezéssel jár. Cégünk számára rendkívül fontos, hogy munkafolyamatainkat környezettudatosan, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény alapján végezzük. Ezért igyekszünk mindezt úgy lebonyolítani, hogy a környezetben a fentiek tekintetében a legcsekélyebb károsodás következzen be.

Főbb céljaink közé tartozik, hogy Cégünk neve garanciát jelentsen partnereink számára a megbízható, magas színvonalú szolgáltatás tekintetében, melyet tükröznek piacképes áraink, szakképzett munkatársaink.

Szolgáltatásaink:

  1. Gépi földmunka, bontás
  2. Sitt-, föld-, homok-, termőföldszállítás